Over JevMedia

Bouwer van
digitale Belevingen.

Wij zijn toegewijd aan het omzetten van ideeën in digitale ervaringen.
Ontdek onze visie en hoe we met unieke oplossingen jouw digitale aanwezigheid werkelijkheid maken.”

Innovatie door ontwerp:
van idee naar realiteit.

In deze moderne tijd, waar computers en internet alles veranderen, zijn wij er om bedrijven te helpen groter te worden.

Denk aan ons als tuiniers voor ideeën. We planten ze, zorgen ervoor dat ze goed groeien en helpen ze bloeien. Onze taak is om jouw bedrijf te laten groeien in deze veranderende tijd. We gebruiken slimme ideeën en oplossingen om dingen te doen die passen bij wat jij wil.

Binnen 4 stappen is jouw
online product gelanceerd.

Strategie

We denken dat succesvolle digitale producten een goede strategie nodig hebben. Samen bepalen we wat je wil bereiken. Met een goede strategie past je product bij wat je wil bereiken, wie je klanten zijn en wat er in de markt speelt.

Concept

Het concept zal worden gevormd door de combinatie van onze strategische ideeën en de wensen van de klant. Samen ontwikkelen we een plan voor de creatie van een unieke digitale ervaring.

Create

Wij gaan voor jou aan de slag om een uniek digitaal product te creëren. Van ontwerp voor jouw nieuwe website, SEO optimalisatie of nieuwe social media strategie tot implementatie van jouw nieuwe product.

Launch

We plannen alles zorgvuldig en blijven met jou in contact zodat je op de hoogte blijft. We willen ervoor zorgen dat jouw lancering succesvol verloopt. Na de lancering werken wij verder aan verbeteringen voor jouw product.

veducon.nl

Veducon, is dé Cisco en Cisco Meraki partner voor het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en pro-actief beheren van uw netwerk infrastructuur. 

Ons werk.

sbgym.nl

SB Gym is de Fitness & Kickboks sportschool van Utrecht waar naast vrije Fitness, diverse trainingen en groepslessen gegeven worden in vrijwel alle disciplines.