laten we elkaar
leren kennen

Website design, web optimalisatie, SEO en Social marketing. JevMedia helpt bedrijven te visualiseren en te verbeteren. Wij helpen onze klanten de digitale jungle door.

wie zijn wij -

Waarom het allemaal zelf doen,als ik het ook voor u kan doen.

Waarom het allemaal zelf doen,
als wij het ook voor u
kunnen doen.

wij bouwen websites die verder gaan dan een mooi design en coole effecten. wij bouwen websites die scoren, en die goed gevonden worden op internet. 

Voordelen -

Flexibel & Creatief.

Voor ontwikkeling van de website starten wij altijd met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht, zo gek u het wilt. Afhankelijk van uw wensen gaan wij aan de slag om een volledig op maat gemaakt design te ontwerpen.

Duidelijk & verzorgd.

Wij staan voor een heldere aanpak, korte lijnen, pro-activiteit en geen verassingen achteraf. Direct een oplossing en snel respons. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag altijd snel beantwoord wordt. Openheid vinden wij het allerbelangrijkste.

Waar voor je geld.

Wij durven te stellen dat uw product voor elke prijs gebouwd kan worden. Door onze manier van werken halen wij het maximale uit uw budget en doen wij ons uiterste ons best om zoveel mogelijk waarde te creëren.

ons werk -

Projecten

Webdesign / Webdevelopment

Veducon

Veducon, met meer dan vijftien jaar ervaring, is dè Cisco- Cisco Meraki partner voor het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden
en pro-actief beheren van uw netwerk infrastructuur.

Webdesign / Webdevelopment

DWP-IT

Wij ondersteunen ICT-bedrijven met onze expertises op basis van Vendor Management, Project Management, Business Development en Innovaties, Sales en Recruitment.