Onze diensten.

WIJ BOUWEN WEBSITES DIE VERDER GAAN DAN EEN MOOI DESIGN EN COOLE EFFECTEN. WIJ BOUWEN WEBSITES DIE SCOREN, EN DIE GOED GEVONDEN WORDEN OP INTERNET. 

Wat doen wij -

Webdesign & Webdevelopment

Een website die eer doet aan jouw bedrijf. Geen saaie opmaak, wel een website die meteen uitnodigd. Wij bouwen jouw website met passie en creativiteit 

Een website moet volgens onze standaarden aan een aantal dingen voldoen. allereerst moet een website professionaliteit uitstralen zodat jouw bedrijf het best tot zijn recht komt. Het is natuurlijk ook van belang dat jouw website goed getoond wordt op elk scherm, van laptop tot telefoon. Tenslotte vinden wij het belangrijk dat een website snel werkt en fris oogt, want niemand wil immers op een saaie website terecht komen!

Wat doen wij -

Consequent online blijven

IS MOEILIJK

Net als uw concurrentie wilt u uw bedrijf positioneren als een sterk merk. maar zijn social netwerken een grote barrière?

Zou het niet fijn zijn als iemand anders dit voor u ontwerpt, produceert en doet? Door middel van publicaties, (info)graphics, blogposts, foto’s en animaties geeft u uw bedrijf het aanzien dat het verdient.

WordPress SEO optimalisatie

92% van de online ervaringen, waaronder het vinden van bedrijven, begint op een zoekmachine. Zorg dat jouw bedrijf gevonden wordt op de eerste pagina van Google, Bing en meer en krijg daarmee meer leads, bezoekers en klanten

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om bezoekers naar je website te trekken. Denk bijvoorbeeld aan Search Engine Advertising SEA, oftewel het inzetten op advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Maar het grote nadeel hiervan ten opzichte van SEO is dat je advertentiekosten betaalt voor iedere gebruiker die je website bezoekt. Dit terwijl de bezoekers die je binnenhaalt via de organische zoekresultaten ‘gratis’ zijn.